Pracovna v Kunčicích pod Ondřejníkem
                                                      
    Tato pracovna v rodinném domě v Kunčicích pod Ondřejníkem byla jako poslední v řadě celkové modernizace a tudíž navázala na komplexní řešení celého interiéru.
     
    Byla vybrána dřevěná dubová podlaha s povrchovou úpravou oleje, výmalba bílá, osvětlení stropní s kvalitním zdrojem světla. U této pracovny je na první pohled zřejmé, že tady pracuje jak paní domu - u bílého lesklého pracovního stolu s výhledem do atria - tak pán domu, který si pohodlně opře lokty o masivní dubový pracovní stůl. Nábytek je sloučen do vysoké sestavy pro maximální úložný prostor s posuvnými dveřmi a je zde rozkládací pohovka pro hosty. Dominantou tohoto prostoru je stěna opatřena nátěrem pohledového betonu, který je podmalován magnetickou barvou a slouží jako tabule pro poznámky. Hodiny jen doplňují toto minimalistické pojetí.